نتیجه‌ای یافت نشد
کفش طبی راهی برای درمان کمردرد و پا درد

کفش طبی راهی برای درمان کمردرد و پا درد

پاها تکیه گاه بدن هستند که تمام وزن بدن را تحمل می کنند. اگر در انتخاب کفش اشتباه کنید، نه تنها پاهای شما آسیب می بیند، بلکه مچ پا، زانو، باسن و کمر شما نیز آسیب می بیند. برای جلوگیری از درد پا و کمر، باید از پاهای خود محافظت کنید. اگر کفش‌های شما به درستی از پاهای شما حمایت نمی‌کند، راه رفتن شما را تحت تأثیر قرار می‌دهد، ستون فقرات شما از تراز خارج شده و درد پا و کمر را تجربه می‌کنید.

علاوه بر این، کفش های نامناسب هنگام راه رفتن و برخورد با زمین ضربه زیادی را جذب می کنند، بنابراین سایر قسمت های بدن باید این نیروی ضربه را تحمل کنند و اینجاست که درد کمر و پا افزایش می یابد. کمردرد و پا درد ناراحتی ناخوشایندی است که تمام فعالیت های روزانه ما را تحت تاثیر قرار می دهد و حتی گاهی روند زندگی ما را مختل می کند.

عوامل زیادی می توانند بر بروز درد پا و کمر تأثیر بگذارند، مانند وضعیت نامناسب، ورزش نکردن و عدم تحرک. اما پوشیدن کفش نامناسب یکی از دلایل اصلی ایجاد یا تشدید درد پا و کمر است. در این مقاله چرم کاکتوس (cactus leather)به شما نشان می دهیم که چگونه کفش می تواند باعث درد و ناراحتی شود و چگونه می توانید با انتخاب کفش مناسب با کمردرد و پا خداحافظی کنید.

قبل از اینکه به سراغ راهنمای خرید کفش طبی برویم، بهتر است بدانید که هر کفش طبی برای شما مناسب نیست و باید عوامل مختلفی را در نظر بگیرید. برای مثال اگر انگشت شما پهن است در خرید کفش باید به پهنای .پنجه توجه کنید وگرنه کفش طبی کمکی به شما نمی کند. بنابراین، قبل از خرید کفش طبی، حتما به اندازه و سایز پا، اندازه روی پا و پهنای پنجه توجه کنید

 

کفش طبی راهی برای درمان کمردرد و پا درد

توصیه برای خرید کفش 

 1- گول فروشنده کفش را نخورید: بعضی از کفش های طبی در بازار وجود دارند که فقط شبیه کفش طبی هستند ولی هیچ استانداردی را رعایت نمی کنند. معمولا فروشنده به شما اصرار می کند که این کفش طبی و راحت است، اما فرم به ظاهر نرم کفش جز آسیب رساندن به انگشتان پا کاری نمی کند. توصیه می کنیم قبل از خرید کفش را امتحان کنید و با آن قدم بزنید. کفش طبی کفشی است که نه تنها باعث احساس درد در  پاهای شما نمی شود، بلکه احساس راحتی وصف ناپذیری نیز دارد وگرنه تفاوت چندانی با کفش های فانتزی نداشت.

 2- ظاهر کفش مهم است: مطمئناً هیچ کس نیست که به ظاهر کفش اهمیت ندهد، علی الخصوص خانم ها حاضرند ساعت ها با کفش پاشنه بلند راه بروند که حتی مردان نمی توانند با ان راه بروند. اما اگر کفش طبی می پوشید بهتر است از ظاهر دیدنی چشم پوشی کنید و به سراغ کفش های ساده تر بروید.  کفش پاشنه بلند بیشتر برای مجالس یا استفاده کوتاه مدت توصیه می شود.

 

کفش طبی برای چه کسانی مناسب است؟

  •  افرادی که درد خار پاشنه دارند.
  • افرادی که در انگشتان و پنجه پا درد احساس می کنند.
  • مناسب برای خانم های باردار
  • برای خانم های شاغل و کسانی که ساعت های طولانی کفش می پوشند.
  • خانم ها با فرزندان کوچک.
  • مناسب برای افراد مبتلا به دیابت که در ناحیه پا دچار مشکل هستند.

 

کفش طبی برای چه کسانی مناسب است

 چرا استفاده از کفش با کیفیت مهم است

 از آنجایی که هنگام پیاده روی و انجام فعالیت های روزانه ساعت ها از کفش استفاده می کنید، کفشی که خریداری می کنید باید استانداردهای لازم را داشته باشد تا در آینده دچار مشکل جسمی نشوید. کفش های متفرقه: کفش هایی که استانداردهای سلامت و پزشکی لازم برای سلامت پا را ندارند و مشکلاتی مانند زانو درد، کمردرد، پیچ خوردگی مچ پا و ... را ایجاد می کند. چرم کاکتوس cactusleather توصیه می کند از کفش های باکیفیت و استاندارد استفاده کنید تا از مواردی که ذکر کردیم دوری کنید..

پیشگیری: کفش طبی پا و دردهای آن را درمان نمی کند، اما همانطور که می دانید پیشگیری بهتر از درمان است، برای جلوگیری از مشکلاتی مانند خار پاشنه، درد پاشنه یا پا و کمر درد از کفش طبی مناسب استفاده کنید.

 

 نکاتی قبل از خرید کفش طبی:

برای خرید کفش طبی (کفش چرم زنانه طبی– کفش چرم مردانه طبی)، راحتی پا در ناحیه پنجه بسیار مهم است، قبل از خرید به سایز پنجه پا توجه کنید. اگر پنجه کفش تنگ است و در آن قسمت احساس فشار می کنید، از خرید آن خودداری کنید و اگر کفش در ناحیه پنجه بیش از حد گشاد باشد، ممکن است در اثر ضربه پا آسیب ببیند.

  •  دوام: ماندگاری کفش طبی به معنای سفتی یا سختی آن نیست. کفش طبی استاندارد (کفش طبی زنانه یا کفش طبی مردانه) با کفی و رویه و زیره باکیفیت ساخته می شوند و زیره کفش به مرور زمان پاره نمی شود.
  • سایز: حتی اگر بهترین کفش طبی زنانه یا مردانه را بخرید اما سایز نامناسبی را انتخاب کنید، در واقع کفش ها خواص درمانی خود را از دست داده و به پاهای شما آسیب می رسانند. بسیاری از افراد فکر می کنند که اگر سایز بزرگتر بخرند بهتر می شود و در کفش احساس آزادی بیشتری می کنند اما این کاملا اشتباه است زیرا تاثیری که در اثر سایز بزرگ کفش ایجاد می شود باعث آسیب می شود کفش مناسب بخرید که نه برایتان بزرگ باشد نه کوچک و سایز پایتان باشد.
  •  پاشنه: کفش طبی زنانه و کفش طبی مردانه باید در ناحیه پاشنه دارای ضربه گیر باشد تا از ضربه در هنگام راه رفتن جلوگیری شود، در غیر این صورت پاشنه آن در آینده دچار تاول و آسیب می شود. ضربه گیرها در کفش ارتوپدی و طبی ضروری هستند.
  • جنس کفش: کفش طبی چرم کاکتوس از چرم اصل بوده و دارای ضمانت می باشند.
  •  پشتی کفش: پشت کفش باید کیفیت خوبی داشته باشد و پس از چند بار پوشیدن حالت خود را از دست ندهد. اگر پشت کفش از جنس مناسبی ساخته نشده باشد، شکل آن تغییر می کند و در نهایت کفش از پا در می آید.
  •  قسمت زبانه: بعضی کفش های ارتوپدی یا طبی زبانه ندارند اما برای کفش های زبانه دار مهم است که زبانه ها با مواد نرم ساخته شده باشد و با کمی اسفنج پر شود.
  • زیره کفش: کیفیت زیره کفش بسیار مهم می باشد. طبق قانون صنف فروشندگان کیف و کفش، تمامی کفش های فروخته شده باید دارای یک سال گارانتی باشند. اگر به دلایلی زیره کفش از رویه جدا شده است، می توانید کفش خریداری شده را برای تعمیر به فروشنده برگردانید. بهترین ماده برای زیره کفش PU و PVC است.

 نکاتی قبل از خرید کفش طبی

کفش طبی ارتوپدی

اگر به دنبال بهترین کفش طبی زنانه یا کفش طبی مردانه هستید باید به مواردی مانند جنس کفش و زیره آن توجه کنید. برخی از محصولات موجود در بازار دارای کفی هایی هستند که قابلیت ماساژ را دارند و به طور کلی وزن بدن شما را هنگام راه رفتن به کناره های پا منتقل می کنند و این ویژگی باعث می شود در پیاده روی های طولانی کمتر خسته شوید. قیمت

 قیمت کفش طبی مردانه و زنانه به عوامل مختلفی از جمله کیفیت ساخت، نوع چرم، نوع زیره و نوع برند بستگی دارد. برای خرید کفش طبی به دنبال کفش ارزان نباشید و تا جایی که بودجه تان اجازه می دهد سعی کنید کفش مناسب و باکیفیت بخرید زیرا همانطور که گفته شد خرید کفش ارزان قیمت و بی کیفیت  فقط به پای شما آسیب می زند.

پس به جای اینکه به دنبال کفش طبی ارزان یا کفش طبی گران قیمت باشید، به دنبال کفشی باشید که استانداردهای لازم را داشته باشند و قیمت مناسبی داشته باشند..

 

سایر مقالات

بهترین کفش طبی زنانه

تشخیص کفش چرم اصل

۱۴۰۱/۵/۱۸ ۱۴:۱۴ ۱۳۳۷

امتیاز دهید

ثبت نظر

مقالات مرتبط

با ساختن حساب کاربری در زمان خرید صرفه‌جویی کنید

لطفا شماره همراه خود را وارد کنید

کد وارد شده در پیامک بازیابی را اینجا وارد کنید

تومان
تخفیف شما : تومان

تومان

رنگ
سایز